Alla inlägg under augusti 2006

Av ♥ Estella B ♥ - 14 augusti 2006 21:38

Nej...känns som att ja tappar allt igen...Faller ja så vet ja inte hur ja ska bygga upp allt igen..Det känns hårt de här.Vet inte varför,trodde de skulle va kul.Önska att ja kunna ligga kvar på den här nivån,men ja vet inte hur länge ja orkar.Vilka jävla humörsvängningar ja har asså.Jobbigt..Får väl se hur ja lyckas,om ja lyckas o hur ja gör de hela.Jag har ju min ängel vid min sida :)Tack för att du finns jenny!

Av ♥ Estella B ♥ - 13 augusti 2006 21:35

Du slår på TVn och hör precis någon säga Don´t be surprised if someone, somewhere, steps up to you and says Smile, you´re on candid camera! Du zappar snabbt över till en annan kanal, för du är så himla trött på alla de där löjliga skämt programmen. Du slår upp tidningen och läser en artikel där det står 34-årig kvinna mördade sina barn med över 12 knivhugg Du sätter dig vid internet och plötsligt dyker det upp en sida med reklam Varje år dör miljontals människor i AIDS, hjälp oss att stödja de drabbade. Du sätter på radion och hör rubrikerna till ekots tre nyheter Över 200 människor döda i bombdåd i Irak, ännu fler uppges skadade Du går på stan och ser en gammal man sitta i ett gatuhörn, troligen hans hem idag, med en lapp framför sig Snälla, skänk en slant och hjälp mig att få mat för dagen Plötslig önskar du inget hellre än att den där irriterande mannen i dolda kameran dyker upp framför dig och säger: Smile, you´re on candid camera!

Av ♥ Estella B ♥ - 12 augusti 2006 21:34

Att fly från sina problem hjälper väl inte? För förr eller senare måste man ju ta itu med de hela..Då är de ju bättre att göra de direkt,istället för att dra,För det hjälper ju inte.Allt måste ju bli lättare om allt är avklarat.Annars går man ju o tänker på problemet hela tiden.Och då mår man ju inte speciellt bra.Fast de beror ju också på hur stora problem man har.Men iaf."Running Away Never Makes You Free"

Av ♥ Estella B ♥ - 10 augusti 2006 21:34

Jag är liiiika GLAD igen..som den förra gången..nu kan ja inte sluta le.. igen..o ja har ingen jävla anledning..Det är konstigt..känns som att ja är tom..att jag inte har några jävla problem..att ja bara lever..att allt kommer att ordna sig..som att man andas LEN luft..som bara sjunker in.. Jag lever jag lever.. sjukt de känns..har aldrig vart så lycklig som denna sommar.. i hela mitt liv!! Jag saknar ingen längre,känns som att de är så här de ska vara..Jag! Att ja ska ta hand om mig själv ett tag nu..ingen annan o bry sig om..Underbart.Jag mår verkligen,verklien bra..Love my life..I just love it..Smile bitch

Av ♥ Estella B ♥ - 10 augusti 2006 21:33

Hahahahaha..har stått o försökt ta bra kort på mig själv i en timme snart.. Jag lyckas fan inte..De är klart..hur ska jag kunna få ett bra kort på MIG ;) *asg* får väl fortsätta pröva..Det är ju ändå ganska kul o stå o flumma sig..haha o det är bara jag som kan lyckas bli så ful som ja kan bli :p...Hoppat runt o dansat o sjungit har ja oxå gjort inatt (jag vet..ja är inte normal..) Men kul har ja..o de är ju huvesaken iaf.. Och kisse kolla på mig som att ja är dum i huvet..de är ja ju iof,men hon behöver ju inte ge mig såna jävla blickar :p Måste ju fördriva tiden på nåt vis...vakna kl 18 ikväll..o då kommer ja inte bli trött förns kl.6 undra va ja ska hitta på fram till dess.. kanske kan pröva o sova lite tidigare..måste ju ändå upp vid 9 imorrn..eller senare blir de :pjaha..ja fortsätter väl med mitt nudå :p

Av ♥ Estella B ♥ - 9 augusti 2006 21:33

Jag slutar aldrig festa Jag halsar det mesta Jag nitar kanske inte de flesta :pJag hänger me de bästa Jag kan de mesta Ring mig om du vill testa Att festa med den bästa Oh..hell yeah

Av ♥ Estella B ♥ - 9 augusti 2006 21:31

Den va tänkvärd...Kan kan man väl..de beror väl på va man har för människor omkring sig..trivs man bra hemma o i sin stad typ..så kan de väl fortfarande vara människor som gör ens liv jobbigt..Så att man inte trivs..så att man går vilse.. Men då trivs man väl inte i alla fall i slutändan? Jag trivs hur bra som helst här i mitt lilla eskilstuna..men ja kan ju fortfarande känna mig vilsen om människor låter mig göra de..Det är ju inte alltid man har koll på sina känslor och på vad man tycker o tänker..Ibland kan man ju bli riktigt förvirrad o vet varken ut eller in. Det är väl i sig själv man känner sig vilsen då.Och då är de ju egentligen inte andra människors fel..eller,det förstås..de är väl kanske dom som får en att tvivla på sig själv och ifrågasätta sitt hjärta.Ibland kommer man ju inte själv på vad man vill.Då är de ju lite jobbigare.När hjärtat inte vet.Då får man väl lyssna till sitt huvud kanske.Men..haha..de kanske inte vet heller. Jag tror man måste lösa alla sina problem själv.Det är ju bara du o ingen annan som vet vad du vill.Ibland kan de väl va skönt o få lite hjälp på traven,så kanske man kommer fram till en lösning tillslut.Men de kan ju ta hur lång tid som helst. Det är ju som att gå till en psykolog.Vad vet dom om ens liv o hur man lever om man inte öppnar sig.Och hur lätt är det att öppna sig för en människa man aldrig har träffat förut.Att börja om å berätta hela sin livs historia till en vilt främmande man eller kvinna.Och sen ska dom berätta för dig vad du ska göra o hur du ska leva.Nej tack säger jag.Då är nog mitt inre bättre att vända sig till. Försök att lyssna till ditt hjärta..

Av ♥ Estella B ♥ - 8 augusti 2006 21:30

Vi invandrare..Kommer hit för att fly från nöden. En kommer hit för att undgå döden..En kommer hit av terror tvungen,En kommer hit för att gifta sig med kungen.Vi är jamaicaner,Juggar,Iranier,Latinos,Negrer och turkar.Mest är vi snälla..Andra är skurkar.Endel är äckliga,andra är skumma.Endel är genier,andra är dumma. Ibland är vi sura men oftast vi ler. Med andra ord är vi precis som ER. Med fel och brister,Tuffa och mjuka..fast inte lika avundsjuka.Vissa är färgade andra är arier,som köper sina bruna färger i solarier.. Vissa är svarta andra är gula. Vissa är vackra andra är fula. Men fast vi ibland av annan färg é, är vi precis som er i sverige. Och när vi vill arbeta här är tacken :"Ni får inte jobba för facket".Endel söker lugnet istället för bråket. Det ända ni svenskar kan bättre är språket.

Presentation


Estella. Kallas Ella. Eller Ellie.
22 år. Född och uppvuxen i Eskilstuna. Pappa från Jamaica. Mamma från Sverige.
Sambo & Förlovad.
Bloggen handlar om precis allt. Det finns nog inget att utesluta.
Enjoy.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Letar du efter något speciellt?

En Liten Fråga

Du är...?
 Tjej
 Kille
 Gay
 Ja
 Nej
 Din mamma
 Snygg

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards