Alla inlägg under augusti 2006

Av ♥ Estella B ♥ - 8 augusti 2006 21:27

Jag röker mer än jag borde.Jag rör mig mindre än jag borde.Jag dricker mer än jag borde.Jag svär mer än jag borde.Jag älskar fet mat.Men jag är lycklig...Så låt mig!

Av ♥ Estella B ♥ - 7 augusti 2006 21:27

Jaha..Känns som att det är dax att släppa taget om något som egentligen aldrig fanns..Har väl allt vart en inbillning kanske..vet inte.Time to move on and let go of the past..för de är verkligen borta nu.Och det känns verkligen.Men va gör man åt saken.Ingenting.Jag låter de gå bara,för ja orkar inte stå emot..Det blir bara för jobbigt.Tar de som de kommer o blir istället.Lättare för allt o alla på de viset.Men vi har ju haft våra bra stunder,dom underbara stunderna..Men det är borta nu.Tror inte ens vi kan va vänner längre.Känns mer som att han inte vill.Och de blir för jobbigt o springa efter som ett jävla klistermärke.Så jag gör på de här viset istället.Det känns faktist bättre än ja nånsin kunna trott.Känns inte som ja förlorar så mycke på de längre heller..Förr trodde ja han va min värld.Men tiden har gått..o ja har äntligen insett att så är det inte! Även om ja förlorar en vän,så har han inte direkt vart den bästa om man säger så.Tro inte jag är dum i huvet o inte tar mina vänner på allvar :p för de gör jag..men det här är en helt annan sak.Han var mer som en...ja du..vet inte riktigt vad han var för mig :/ någon bara.

Av ♥ Estella B ♥ - 7 augusti 2006 21:26

Kärleken kommer fan aldrig när man verkligen vill ha den o behöver den o de är fan ingen ide o leta heller..för den dyker bara upp..När man minst anar de.. Fan va ja saknar nån att hålla om o sakna när han inte är vid min sida..Saknar någon o vakna upp brevid..o pussa på.Jag vill ha en pojke! En som inte är som alla andra..Det går väl inte o hitta..Usch.Det kanske är för att de börjar bli mörkare ute..o kallare,som man saknar någon..Vem är de ja saknar då? Tror heller inte man kan lita på någon längre..asså nån kille..Alla är ju otrogna,Vare sig de är i verkliga livet eller på msn.Men på msn speciellt..vem vet hur många brudar ens kille har där o sitter o flirtar med?Det är ju som att dom har sin flickvän o sen dom som dom träffar på nätet har dom på msn ett tag o sen kanske åker o träffar dom,asså bara för att dom vill leta o leta tills dom hittar den rätta..för de kanske finns nån bättre än sin flickvän dom kan få..Det känns som att de är så..hemskt är de..Men hur vet man sen att man har hittat rätt då? Är de sånt som märks kanske?Det lär ju vara nåt sånt..Jag vill ha..

Av ♥ Estella B ♥ - 4 augusti 2006 21:26

Jag hatar killar...asså msn killar..dom som addar en som man inte vet vilka dom är...Va fan tror dom man är??Att man ska knulla sig själv i cam..tror dom man sjunker så lågt?Va fan äre för fel på folk??Så jävla äckligt! När man tror man äntligen träffat en som är normal..nej då jävlar börjar tjatet! Åh ja blir så fucking ARG!! Asså..åååå...Fittor allihop..finns fan inga normala killar.. Den dagen ja träffar en...kommer nog va lyckligaste dagen i mitt liv...Men..de läre ju inte hända..så ja fortsätter leva mina lyckliga dagar själv...de gör ja no rätt i..haha..annars så dissar ja msn :p eller naj fan..de har ju blivit nya sättet att prata me folk..va fan hände med mobil?? :o Nu finns ju msn:en på mobilen å... it never ends :p Ja undrar hur de är...o prata på msn via mobilen..asså..ja har 600 personer på min ena msn..ska alla dom då synas i telefonen? Den läre ju fan sprängas då eller nåt :p haha..nej..om man ska ta o sova nu..peace

Presentation


Estella. Kallas Ella. Eller Ellie.
22 år. Född och uppvuxen i Eskilstuna. Pappa från Jamaica. Mamma från Sverige.
Sambo & Förlovad.
Bloggen handlar om precis allt. Det finns nog inget att utesluta.
Enjoy.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Letar du efter något speciellt?

En Liten Fråga

Du är...?
 Tjej
 Kille
 Gay
 Ja
 Nej
 Din mamma
 Snygg

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2006 >>>

Kategorier

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Mina Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards